Friday, April 3, 2009

Y.A.B Dato Seri Najib,Perdana Menteri Malaysia ke-6


Assalammualaikum,hari ini terciptalah satu detik bersejarah,Malaysia menerima seorang Perdana Menteri yang baru iaitu Y.A.B Dato Seri Najib Tun Abdul Razak,sebagai Perdana Menteri Malaysia ke-6,Y.A.B Dato Seri Najib telah mengangkat sumpah didepan Seri Paduka Baginda Yang DiPertuan Agong pagi tadi.Alhamdulillah,semoga Y.A.B Dato Seri Najib akan membawa perubahan dan kemajuan yang jelas kepada negara.Y.A.B Dato Seri Najib sememangnya seorang yang pintar dan cekap,di setiap kementerian yang beliau ditugaskan sejak beliau berkecimpung dalam politik,pastinya kementerian itu akan bertambah mantap dibawah pimpinannya,ini membuktikan beliau adalah orang yang paling layak memimpin negara.

Dengan selesainya upacara mengangkat sumpah pagi tadi,ini menafikan terus dakwaan pakatan pembangkang yang mana,Seri Paduka Baginda Yang DIPertuan Agong tidak akan menerima Y.A.B Dato Seri Najib sebagai Perdana Menteri Malaysia yang ke-6,seperti biasa itu hanyalah fantasi para pembangkang yang kini ternya tidak menjadi kenyataan.Tahniah kepada Y.A.B Dato Seri Najib semoga akan dapat melaksanakan tugas dengan sebaik mungkin dan akan membawa perubahan yang baik kepada negara dan umno insyaALLAH.

8 comments:

TokMudim said...

Tahniah DS Najib


Uji minda anda: Apakah kalimah bagi maksud ayat dibawah ni?

Sejahtera dan rahmat untukmu semoga dirahmati Allah.

Mat Yie said...

Tahniah DS Najib,semoga mampu mengembalikan BN di kedudukan asalnya di hati rakyat.

PUSAT RAWATAN IMANTHERAPY said...

Salam..maaf jika tersalah ruang.Hany makluman kepada semua. Pusat Rawatan Imantherapy bersedia membantu sesiapa sahaja yang mempunyai masalah penyakit akibat gangguan jin/sihir/saka atau penyakit moden. Juga masalah zuriat,lemah tenaga batin,masalah sosial. Layari www.pusatrawatanimantherapy.blogspot.com atau www.tagged.com/imantherapy. Tq.

penawarrindu said...

Sayangnya pemimpini terus bertukar,namun yang ini duduk di dun tak jadi exco, duduk parlimen tak jadi menteri, teruk sangat ke kawan aku sorang ni????

NI kata-kata Ramli Noh dalam
http://penawarrinduku.blogspot.com

Ida_Natrah said...

Tahniah DS Najib 7 juga buat YB ,semoga akan terus berjaya dimasa akan datang,,,InsyaAllah
http://idanatrah.fotopages.com

wamora grafix & design said...

lama x update blog ni.

wamora grafix & design said...

lama x update blog ni.

Anonymous said...

Salam

Saudara dipelawa untuk buat komen dalam blogs walaupun berlainan fahaman.
http://penpusaka.blogspot.com